14 Şubat 2012 Salı

indirimden selimin payına düşenler :)

selim doğmadan doğar doğmaz giyeceklerinin dışında da alışveriş yapıom die çok dalga konusu olsamda bu huyumdan hiç vazgeçmedim ... bu indrimleride es geçemezdim :) biçok annede benim gibiymiş meğer ...demek yatırım dövize değil kıyafete yapılabilirmiş... 
 beğendiğim kaban yarı fiyatına düşünce abarttım kuzumun kabanını bile aldım :)) Allah giymeyi nasip etsin .. bide zamanında o bedene uymasını nasip etsin:))) küçük kalırsa küserim stokçu ruhuma :)))

bide artık mothercare bodyleri 7li değilde 5li satışa sunuluo ama maalesef fiyata yansımış değil.... sayının düşmesi mantıklı olmuş çünkü 7tane yi kullanmadan bebişler büyüyo ....(7li paketler optımum demsa outlette)
buda selimin desteklede olsa ilk ayakta fotosu :)




11 yorum:

Filiz dedi ki...

annesi iyiki faydalanmışsın indirimden hepsi birbirinde güzel şeyler ya ben neden indirimlerden böyle güzel şeyler bulamıyorum papyon süper :)benettondan alınanlarda çok cici hhepsi çok güzel hepsiiiii :))güle güle sağlıkla giysin selimcik.

Newyork'tan dedi ki...

yorum gonderdim ama gitmedi sanirim, aldiklarinin hepsi cok guzel ve sIk,gule gule giysin Selim :)

ikibocekbircicek dedi ki...

:) tşkr ederiz iyi dilekler için.. indirim mağazalarında kız çocukları için çok daha fazla stok ve çeşit mevcut özellikle zara da ...yada benim gözüm hep onlarda kaldığından :))

ikibocekbircicek dedi ki...

gelmedi diğeri :)) tşkr ederiz ....

Adsız dedi ki...

meine blume danke Sehr, Ich liebe dich für immer
fatih :)

ikibocekbircicek dedi ki...

ben var sizi anlamamak beyefendi :)

Filiz dedi ki...

iki gün önce zara ya gittim cıkk hiç bir şey bulamadım, indirim için dümdüz bluzler tişörtler yapıyorlar sezonda beğendiğim hiçbir şeyi bulamıyorum :(

tugbatugba dedi ki...

modhercarenin atletlerini bende kullanıyorum hiç bir tülerme ve solma olmuyor yalnız 5li yapmaları benimde dikkatimi çekti... biz biraz fazla kullanıyorduk kötü oldu...

ikibocekbircicek dedi ki...

ozaman 7 li paketler bitmeden optımum outlete gidin derim :))

anne kaleminden dedi ki...

aldıklarınız çok güzel, çocuklarım büyüdü ama böyle mini minicik kıyafetlere bayılıyorum hala ve indirimleri ben de çok seviyorum :))) çocuklara kıyafet almaya doyamıyor insan :)

ikibocekbircicek dedi ki...

tkr ederiz .... insan alışveriş yapmaya doyamıorda büyüyünce kendi zewklerini görmekde ayrı bi tattır muhakkak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...