14 Kasım 2011 Pazartesi

rusya aburcuburları out :)

eşim üniversitedeyken değişim programıyla rusyadan gelen basirle tanışıyor ve bu tanışma zamanla sıkı bir dostluğa dönüşüyor. basir okulu hernekadar bitiremesede türkiyede bikaçyıl çalıştıktan sonra ülkesine dönüp türkiye rusya arası bi şirket kuruyor ..  bu sebeplede türkiyeye gelip gitmeye devam ...biz evlendikten sonrada her geldiğinde onu misafir edip çok sevdiği yemekleri ikram ediyoruz .. uzun uzun muhabbetlerle onun çarpık türkçesiyle eşimle yaşadıkları anıları dinliyor eşinin çocuklarının fotoğraflarına bakıyoruz ....
basir kandildir bayramdır saolsun aksatmadan arar.. bizi ülkesine davet eder.... bebiş biraz büyüsün çok istiyoruz ...
bu bayram aradığında yine türkiyeye gelceğini haber verince sölediği saatte eşim onu havaalanına almaya gitti .. bende ewde hazırlıklar .. derken meğer basir başka bir ülkeye geçerken türkiyeye uğramış eşimi çağırma sebebide azcıkda olsa görüşmek bide  hediyelermiş :)
bu sefer basir gelmedi onun yerine abur cuburları geldi ......ordaki ürünlerden islami açıdan uygunları seçmeye dikkat etmiş... bisküviler gofretler güzel ama bizim burdakilerin yanında kesinlikle sınıfta kalır :))) çikolatalara gelince fındık üzüm karışımlı dışındakiler hiç bana göre değil ... aşırı bitter:( şekerlemeler süperdi, ortada kurabiye görünümündekilerde aslında tatlı ekmek gibi ... onlarda olmamış:)))
bunlarda basir amcasının minik kuzuya hediyeleri :)))  bunları eşi bizim için seçmiş ... :)çok ciciler :)





bunlarda kuzunun emekleme çalışmaları




1 yorum:

Adsız dedi ki...

kuzunun en alttaki resimi tam godfahter filmindeki baba gibi poz vermiş , çok beğendim :):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...