6 Mart 2012 Salı

leopar :P


dikiş dikmeyi bilen becerikli bloggerları izleye izleye içimdeki dikiş aşkı dahada arttı ama sene başında ismekde açılan kursda kontenjan bulamayınca eğitimim seneye kaldı 
ama ben bu seneden başladım hazırlıklara pazardan sürekli kumaş alıorum .. geçen haftalardan birindede bu leoparı görünce çook beğendim ...ne yapıcağımı bilmeden aldım (sadece 2tl) eve gelirgelmez bi heves kestim hiç olmadı namaz eteği yaparım die ... kestim kesmesine de annemin taaa yıllar önce bulgaristandan gelen emektar makina bana yamuk yaptı :( bozuldu ..... sonra bi arkadaşım BİM in getirdiği makinadan satın alınca önce kesimdeki kobay eteğim dikişdede kobay oldu :)))
bel kısmına lastik geçirdiğim gibi dümdüz etek giymeyen ben alt kısmına da lastik geçirerek balon etek havası verdim .. kalan uzunca bi parçadanda kemer yapıp şimdilik kemerli etek dikemeyen biri olarak pratik bir çözüm buldum :)

sonuç benim için başarılı..artık bu modelden bol bol diker giyerim :P

4 yorum:

meryem bdr ertbk dedi ki...

feyzaa kızzz sende ne maharetler varmış..afferın sana..ama o kumaş çok ucuz yaaa nerden aldın...AR-GE ruhuna bayılıyorum senın ztn:) eteğini güle güle giy..bide sanki zayıfladınmı:)

ikibocekbircicek dedi ki...

ahhh canımm benim ağzından bal damlıoooooo..... çok maharetli olduğum sölenemez ama arge ruhuma bende hayranım :))) şaka biyana diyetteyim şekerim ... biraz verdim ama buğün dozuttum :((

Mor Menekşe dedi ki...

İnan ilk dikişin olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmışsın , zaten dike dike elin alışacak , kursada başlaran seneye inşaAllah tekniklerie öğrenir hiç zorlanmazsın ;)

ikibocekbircicek dedi ki...

tşkr ederim hadi hayırlısı

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...