5 Mart 2012 Pazartesi

baston

ahmet selim artık rahat rahat oturabildiği için epeydir aklımda bastona geçiş vardı ama artık bişiler hakkında araştırma yapmaktan da çok sıkılmıştım ki  anne blogerların(modarotör) tavsiyesi üzerine hemen bu modeli gidip mağazadan sipariş ettik :)  ama sipariş bize gelene kadar haftasonu optımumda ki demsa da hemde yarı fiyatına görünce alıverdik . bütün gün selim bey keyifli keyifli gezdi .. bizde ağır kocaman arabadan kurtulmuş olduk...
dokunmamızla uçan , selimin etrafı rahatlıkla görebildiği bi model tek eksisi yatamaması :( zaten etrafa bakmaya doyamayan küçük paşa uykuyu atladı :)))

 fikir olması açısından şöle söliim aynı ürün iki farklı renkte satılmakta mavi ve kırmızı lacivert ... normal mağazsında 245 civarında olan ürün optümum demsada 109 tl :)
sıra oto koltuğunda .?????.. herkese iyi haftalar 

7 yorum:

Selen dedi ki...

Bende almak istesem nasıl nerden netten sipariş verebilirmiyim? İyi günlerde kullanın :))

Unknown dedi ki...

Evet tek eksisi tam yatmıyor ama benim iki arkadaşım kullandı mother care pusetleri tam yatmaması hiç bir sorun yaratmadı sanırım bebekten bebeğe değişiyor bu ihtiyaç. Rüzgo'da etrafa baksın ister yarım yatışda bile uyuyabiliyor:) Keyifle kullansın yeni arabasını minik adam:)

Büşra dedi ki...

ben de mothercare ürününden almıştım çok memnun kaldım. iyi bi seçim olmuş. tek bi sorun var ufaklık biraz yürümeye başlasın inanın binmek istemicek biz artık süs diye taşıyoruz yanımızda bazen inip kendisi sürmeye çalışıyor.

ikibocekbircicek dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ikibocekbircicek dedi ki...

sanırım netten satış yok:( tşkr ederiz ...hoşgeldiniz

ikibocekbircicek dedi ki...

tşkr ederiz :)

ikibocekbircicek dedi ki...

aman yürüsünde yoksa bel ağrısından ölücez karıkoca :)))
tşkr ederiz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...