18 Haziran 2012 Pazartesi

tatil BÖL.-1

bu post aslında tarih sıralaması olarak doğumgününden önceydi ama önem sırası dikkate alınınca erteleniverdi :) ama bu erteleme sarktıda sarktı yakında ikinci tatile gidicez nerdeyse :)))
                      **** ****** ****** ***** ****

geçen yaz malum doğumdu bebekti derken sezon sonuna kalmış ancak erdeğe kadar gidebilmiştik ...ama bu sezon havalar ısınır ısınmaz daha önce planladığımız gibi kendimizi antalyaya attık :))) benim antalyaya ilk gidişim ... heralde karayoluyla son da olacak :((( (arabasıyla gitmeyi düşünenler 2 kere düşünsünler derim hele şoförünüz 4 saatin üstünde araç kullanmadıysa :)

yol dışında abartmadan herşey süpperdi... bu yaz hem hareketlenen paşayla tatil hemde sevdiklerimizle tatil yapma deneyimi elde ettik... iki aile gidince ayrı bi zewkli oluyomuşş onu anladık :)))en önemlisi iki çocuk faktörü oldu ... zaman zaman sırayla huysuzluk etselerde ali kerem abisi bizim puseti bıkmadan usanmadan taşımasıyla eniştesinin büyük yardımcısı oldu :)))
selim bey ilk anlarda korksada çabucak alıştı havuza ....(buarada anladımki havuzda şapka değil bu bandanalardan almak şartmış hiç çıkarmadı)
gitmeden önce yaptığımız atv,muz planlarını orda unuttuk :) bizim yerimize alikerem bindi bol bol :))herşeyde onu taklit etmeye çalışan selim bey izledi de izledi:=


akşamları bol bol canlı müzik eşliğinde türkü dinledik ... istekde bulunduk :)
hayalimizde bu çardaklarda oturmak vardı ama bi türlü boş yakalayamadık
not:selim için sebamed 50 faktör çocuk güneş losyonu kullandım .. çoook memnun kaldım ....araştıranlara

10 yorum:

marifet ellerimizde dedi ki...

ay maşallahhh bayıldım hem sana hem bebklerıne:))))))))))))))))maşallah maşallah arkadasıma:))))))))))))

ikibocekbircicek dedi ki...

tşkr ederiz.... küçük olan benim büyük olan yeğenim :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Çok tatlı görünüyorsunuz. İki böceğin de çok şeker. Allah bahtlarını hep güzel etsin, sağlıklı ve uzun yaşamları olsun ailesiyle birlikte, sevdikleriyle. Maşallah.

New York'tan dedi ki...

Nasil ozendim simdi,cok guzel kareler :)

tugbatugba dedi ki...

maaşallah:) bende sebamet kullanıyorum ve çok memnunum

Kuzununannesi dedi ki...

blogunuza uzun zamandr uyeyım ama sıksık post goremıyordum super olmus..bızde bebekle ılk tatılıme cıkacagız yanı 15 aylık kzuyla ve ızımkı yaramazus oldugu ıcın bılmyıorum ne olacak:)) okurken cok kyf aldım masallah sıze..bende bandana alacagım cok tesekkurler

ikibocekbircicek dedi ki...

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :)

ikibocekbircicek dedi ki...

:) bide mak. kaliteli olsaaaa ...

ikibocekbircicek dedi ki...

tşkr ederiz ....tavsiyeler çok önemli .... bi okdadarda onaylar :)

ikibocekbircicek dedi ki...

sanırım karşılıklı bi sıkıntı var bendede sizin blogunuz 6 ay öncesinde kalmış ...farkedince tektek okudum hepsini zewkle :)))üyelik tazelemem gerek sanırım ..bizim bebekli ikinci tatilimiz oldu ilkinde hareketsizdi .. bundada aşırı hareketli ama yinede korktuğum gibi geçmedi .. inş sizin kide güzel geçer okuruz tatil postlarını :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...