30 Ekim 2011 Pazar

tetayla tete bize geldiiii :)

benim annemde babamda macır oldukları için teyzelerine tete derler .. oyüzden selimimide kültürümüz yaşasın hatıralar canlı kalsın die bitaneme kardeşime tete dedirtmek istioruz.. bakalım onun tercihi :))) tetamızda benim canım arkadaşım boşnakım  zeyramm ...


zeyra ben kendimi bildim bileli yani 4 yaşından beri hayatımda  
çoçukken hiç ayrılmadan sabahtan akşama kadar ip atlamalarımız,evlerde buluşup birlikte pasta börek pişirmelerimiz ,telefon şakalarımız,rejimlerimiz,sahil yürüyüşlerimiz ,demli çay içme yarışlarımız,çekirdek çitlemelerimiz,gecenin bikörü birbirmize çağrı atıp camda buluşmalarımız,kendi uydurduğumuz el şekilleriyle konuşmalarımız,karadeniz havalarında halaylarımız,elimizde abiyeler.ayakabbılar bi onlara bi bize koşturmalarımız,kahkahalarımız ,sabahlamalarımız,vize haftaları ders çalışmamalarımız,profiterol krizlerimiz .... daha neler neler ......................şimdi zeyra üzerine yazsam heralde sayfaları alır... kısacası benim için olmazsa olmaz herkes için olması gereken bir DOST,kardeş... oğluşumunda tetası :)

artık hem tetemizin hem tetamızın iş hayatları yoğun olunca bize gelip gidişleri pek nadirleşti.. biz hep gelsinler gitsinler istesekde yoğunlar hanımlar :D   eeee geldiklerindede aman çoook memnun edelimde daha çabuk gelsinler istedik :)
menü: közlenmiş patlıcanlı börek(portakal ağacı)
          patates tabanlı pizza(nurcan ablamın tariflerinden)
           şehriye salatası
          muzlu cremeole li pasta 

patates tabanlı pizza hem çok lezzetli hem çok pratik.. patatesleri küçük küçük doğrayıp iki yumurta, 2 kaşık un,2 kaşık  yoğurt ve kabartma tozuyla karıştırıp yağlı tepsiye serilir,salçalı suyla  üstü kaplanır gerisi bildiğimiz pizza ...:)))
muzlu cremeoleli pasta : 1 paket muzlu cremeole,1 paket krem şanti ,2 kaşık hindistan cevizi,500 ml süt hepsi aynı anda çırp. 15 dk buzdolabında beklet. kedi dillerini sütle ıslat arasına kremayı ser muzları dilimle ,tekrar kedi dili ve krema .. üzerindeki görüntüyü kapamak için tekrar hindistan cevizi :) süslemesi tamamen size kalmış... ben daha önce kedi dilleriyle yapılan yuvarlak pastadan esinlenerek bu sefer kare yaptım... ama kenarlarının yenmeyip ziyan olmasını engellemek için ikiye bölerek kullandım ...:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

eskiden ne güzeldi herşey, şimdi eskisi gibi nerede oyunlar oynamak, birseyler paylaşmak, artık aynı şehirde kardeşler bile görüşmüyor ....

Adsız dedi ki...

I pay a vіsіt dailу a few web sites and webѕites to read articles or rеviews, howevеr this ωeblοg prоvides feature
baseԁ wгiting.

Ηave a lοoκ at my sіte david's bridal

Adsız dedi ki...

І'm not certain the place you're gеtting уour information,
but gοod tοpic. ӏ muѕt spend sоmе time leаrning more oг understаndіng more.
Тhanκs for fantastiс info I ωas ѕeаrchіng for this info fοr
my mіѕsion.

Нave a look at my web blog ... wedding dresses
my web site: wedding dresses

Adsız dedi ki...

Way cool! Some extгemelу ѵalid points! I apprеciate yоu penning this
articlе plus thе rеst of the site iѕ very good.


Feel free tο visit my wеb sіte - SEOPressor V5 review

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...