10 Nisan 2012 Salı

ŞAHİT oldum

geçen haftaiçi sabah bi telefonla şahitlik teklifi alınca hopp hazırlanıp attım kendimi dışarı :))) noluyo anlamadım ama çook heycanlıydım :) gelin damat adayını da alıp bizimde nikahımızın yapıldığı salona gittik :) gelin arabası şoförlüğüde yapmış oldum :)

kızımız H ( kardeşimin kankası benim çook sevdiğim bi kardeşim) üni yıllarında tanıştığı H ile bugüne kadar sürdürdükleri beraberliklerini nikahla taçlandıracakları gün için h nin doğum gününü tercih etmişler ama düğünlerinin olacağı mekanda ogün ayarlayamamışlar:)..


 artık düğün için sayılı günler kaldı .. inşallah onla ilgilide post yazarım :)


ALLAH güzel çiftimize nikah düğün işlemlerini ev hazırlıklarını kolayca halledip bi ömür boyu aşkla saygıyla sevgiyle kuzucuklarıyla sürdürebilecekleri bi ömür nasip etsin...(amin)

9 yorum:

Filiz dedi ki...

Şahit olunca, insan birden heyecanlanıyor, bende bir kez şahitlik yapmıştım :) Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.

zeyzey dedi ki...

Allah ömür boyu mutlu etsin.
Bizde eşimle karı koca şahitlik yapmıştık.Kendimi büyük bir şirkette önemli bir işe imzaa atıyormuş gibi hissetmiştim.:) heyecanlanıyor insan işte.

New York'tan dedi ki...

Hic olmadim ozendim, evli cifte mutluluklar :)

Trendsum dedi ki...

Bir ömür bıyu mutlu olsunlar inş.. :)

http://trendsum.blogspot.com/

ikibocekbircicek dedi ki...

benimde 2. şahitliğimdi .. ilkinde daha kalabalık bi kitle vardı karşımda :)))

ikibocekbircicek dedi ki...

eşle şahitlik daha da bi şık olmuş aslında ... önümüzdeki günlerde bi şahitlik daha yapıcam acaba damat bey şahit bulamasada eşimi yapsalar:)))

ikibocekbircicek dedi ki...

darısı başına :P saolasın

ikibocekbircicek dedi ki...

amin

Duru Ecrinin Annesi dedi ki...

hoşbulduk bizede bekleriz:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...