28 Temmuz 2012 Cumartesi

sürpriz yumurta :)






kuzucum artık adım sayısını arttırdın.. 3 iken 5 oldu hatta alikerem abin çevrendeyse 10a bile çıkabilio :)))




                         mutlu haftasonları

26 Temmuz 2012 Perşembe

esenköy izlenimleri

ramazandan önce annemlerin peşine takılıp bi haftalığına esenköye gittik selim paşayla.. izlenimlerimi kısaca paylaşıyım ki gitmeyenlere fikir olsun istedim ...


1) öncelikle esenköy adı gibi bol esintili
2) ulaşım kendi aracınızla çınarcık üzerinden gidebileceğiniz gibi ido nun bostancı yenikapı dan kalkan deniz otobüsleri ile de  mevcut..


3)gitmeden önce ev bulmadığımız için stres olmaya gerek yok bol miktarda kiralık her türlü ev var .. merkezde, uzakta; müstakil ,apartman dairesi, köy evi ;sadece yazlık olarak olan yada kışın yaşadıkları evi kiraya veren full eşyalı vs.. en önemlisi ne istediğini bilmek..
biz özellikle az eşyalı kocaman balkonlu ve merkez kriterlerini belirleyip ona göre arayışımız üzerine çok zaman kaybetmeden teras katı bulup yerleştik. (ev fiyatları 90 -120 arasında )


4) temizlik gıda vs. için bol miktarda (BİM MİGROS DİASA A101)market bulunduğu için sıkıntı yok. 
ayrıca salı günü kurulan halk pazarıda taze sebze ve meyve bakımından epey zengin..


5)esenköyün plaj deniz dışında yapılıcak  görülecek pek aktivitesi yok.. biz kime buraya kadar gelmişken nereyi görelim dediysek 'hiçbiyer yok 'cevabıyla karşılaştık..
akşam bol bol sahil yürüyüşü yapıp çay bahçelerinde çay içip dondurma yiyerek eve dönmek rutin aktiviteler arasında .. biz kardeşimle bisiklet kiralayıp bol bol eğlendik :)
1 saatliğine kiraladığımız bisikleti yarım saatte teslim ederek ne kadar formdan düştüğümüzü anladık .. ama hala iki elim havada sürebilio olmak çok mutlu etti beni :))) bide kareleyebilseydik :(((


6) deniz hem çook rüzgarlı hem çok soğuk olunca pek bi zevk alamadık ..
 merkezde denize girilebildiği gibi bayanlar plajıda mevcut. biz ilk sıradakini tercih ettik .(REİS)
(plaja giriş 3tl,şezlong3tl şemsiye 3 tl, masa 5tl)
plaja ulaşım çook kolay .. belediyenin traktöre benzer koyduğu CUPCUP adındaki açık havalı taşıtları var :)
Plajda en zevkli kısım göbek atma kurt dökme saatleri ... bol bol her telden oynayıp dans edebiliosunuz .. bundada en büyük sıkıntı pistin küçüklüğü :(
biz ilk gittiğimiz gün facebook sayesinde çok yakın bi arkdaşımın orda olduğunu öğrenince plajda buluşup bol bol hasret giderdik ..kısacası tanıdıklarla karşılaşmak da yüksek ihtimal :)
                          hayırlı ramazanlar 

20 Temmuz 2012 Cuma

HAYIRLI RAMAZANLAR

                  leyleği havada görenlerdeniz bu yıl antalyadan sonra yalova ,esenköy, bursa, göynük ,bolu, safranbolu, amasra, düzce derken evimize kavuştuk ..uzun zamandır buraya bişiler yazamamın malum sebebi de bu gezmeler :))
            gezmenin en sevdiğim yanı eve dönüş kısmı :)home sweet home yani :))
döndüm dönmesine ama evimde ilgisizlikten texas a dönmüş desem yeridir :((( neyse ki onuda hallettim :) ramazana  her anlamda hazırım İNŞALLAH :)
           ilk 2 iftar davetimiz için misafirlerimizi davet ettim bile :))) pazar günü eşimin üni arkadşlrı salı günü ailem ....hızlı bi giriş oldu .. ama bu tempodada devam eder inşallah :)))

             HERKESE BEREKETLİ BOL DUALI BİR RAMAZAN DİLİYORUM .....


                                                          home sweet home :P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...