30 Haziran 2011 Perşembe

BUNLARI ÇOOOK AMA ÇOOK İSTİYORdUM:)))



haziran ayının bereketi son güne kadar devam etti :)




bu gözlüğü taaaa ne zamandır istiyordumki biriciğim ilk maaş hediyesi bunu bana layık görmüş saolsun :)))))))))                                                                 
                                                                        

bu saatte uzun zamandır birsürü kriter belirleyip seçtiğim model..:)) bunun içinde sponsorum ilk böceğim karıncam kocacım :))

27 Haziran 2011 Pazartesi

evli MUTLU çocuklu

Allah a şükürler olsunki kuzumuza kavuştuk çooook mutluyuz..ağzımız kulaklarımızda  onu izliyoz kokluyoz hep onu konuşuyoz bütün gündemimiz o .....bunların dışnda uyuyamıoz gezemioz ama herşeye değer :)))

her haziran bizim için çok heycanlı geçti 2009 haziranda ewlendik 2010 haziranda kendi ewimizi alıp taşındık herşeyden daha güzeli bu haziran yavrumuza kavuştuk... umarım her haziran bi öncekinden güzel heycanlı geçer :)))   



bugünde evlilik yıldönümümüz nasıl zaman geçti hiç anlamadım ama 2 yıl bitti bile ... daha dün gibi aklımda her ayrıntı koşturmaca :))) umarım heryılımız bi öncekinden güzel geçer...geçen yıl yıldönümümüz die süprizler planlar gezmeceler halindeyken bu yıl hiçbiri yok :))) ama çoook çoook daha mutluyuz nede olsa en güzel süprizimiz hayalimiz 17 günlük kuzumuz kucağımızda :)))


bu posta düğün resimlerimizden biri yakışırdı ama maalesef evimizde değiliz taze ananeye sığındık bir süreliğine :)

9 Haziran 2011 Perşembe

çooooook çooooooooook heyecanlı:S

çoooooooook heyecanlıyım yarın sabah 9 ayımızı birlikte geçirdiğimiz her kıpırtısında heycanlara boğan minik kuzum rabbimin izniyle kucağımda olacak inşallah...... Allah yardımcım olsun ........
dr bu haberi verince kayan ağzım burnum kaybolan aklım hala geri gelmiş değil yazamıyorum konuşamıyorum tarifsiz bir haldeyim.....

8 Haziran 2011 Çarşamba

beŞik mi sePet mi paRk yatak mı???

kuzuya hazırlıklarda en çok kafa yorduğum konulardan biride buydu ? bebeğin ilk 6 ayında yatak odasında kullanabileceğim yatak nasıl olmalı ?en çok beğendiklerim süslü süslü  bambu sepetlerdi .. onlarda hem fiyat bakımından çok yüksek hemde daha çok kız bebek için uygun olması açısından vazgeçirdi:(


çevremdeki tecrübeli annelerden en çok önerilen pierre cardin in sepet modeli olunca ben bikaç ay boyunca bu modeli araştırdım. nette satışı görünsede stoklarda olmayınca gezmediğim yer kalmadı. sonra bigün şans eseri gittiğim bi mağazada pierre cardin bebek ürünleri satış görevlisi mağazaya anlaşma yapmak üzere gelmişti bende mağaza elemanına dert yandığımı görünce hemen devreye girip artık üretmediklerini onun yerine küçük boyuttaki sallanan park yatakların tercih edildiğini söledi.. Bu sefer park yatak araştırmaya başladım hatta bi modeli çok  içime sindirdim hem fiyat bakımından hemde kullanım açısından çok uygundu ....kozyatağı azizbebede beğendiğim modeli almaya gittiğimizde modelin beğendiğim rengin olmaması sonucu diğer eksiklerimizi tamamlamak üzere gittiğimiz mothercarede gördüğüm masif beşiği çok araştırma yapmadan kimseye danışmadan bi anda almış bulunduk :) bi konuya okadar odaklan düşün taşın sonra hiç aklında olmayanı yap :))))neyse aldığımız beşik hem küçük hem sallanabiliyor hemde ağaç sağlıklı olması çok içime sindirdi ama maalesef içine dikilmiş uyku setleri çok sade ve hayalimdeki gibi olmayınca onları almayıp en baştan beğendiğim sepetlerin erkek versiyonuna çevirebileceğim az süslü erkeksi bi beşik elde etme çalışmlarım başladı :))))) biyandanda annemi sıkıştırmalarım ... şu kumaş olurmu böle cibinlik yapılırmı derken ......şansel kumaş alıp annemle becerikli yengeme yan korumalık yaptırdım ... üstünede mobilyacımıza ölçü verip pratik bi cibinlik çaktırdım:) cibinlik için tülüde diktirmek yerine englishome dan masörtüsü alıp incilerle süsledim :)tahta cibinliğe istediğim zaman çıkarılcak şekilde giydirdim veee tam içime sincek az süslü şehzade beşiğim ortaya çıktı... görenlerden aldığım yorumlar güzel ama inşallah kuzucum memnun kalır mışıl mışıl huzurlu tatlı tatlı uyur :)

3 Haziran 2011 Cuma

çok şükür sorunumuz ismimiz :)

bu hamişlik hallerindeki en büyük buhranı isim konusunda yaşadığım için RABBİM E binlerce şükür... diyerek başlıyorum cümleme çünkü türlü türlü sıkıntılar duyuyor yatıp kalkıp şükür ediorum .......

ben hamileliğimi ilk öğrendiğim günden itibaren gerek çevre yorumları gerek hislerimden kız annesi olacağımdan okadar emindimki içime sinen bir değil birsürü alternatifle hazırdım bu soruna eşimde erkek olursa yavuz selim deyince tabiki hayatım deyip kabullenmiş görünüodum :)) nasılsa emindim kız olcak :P eee tabi gün gelip oğluşum  olcağını öğrenince başladım alttan alttan isim aramaya eşime yavuz selim isminden soğutmaya :) yok efendimm yavuz çok sert filmlerde bile bütün mafyalar kötü adamlar hep yavuzdur falandır filandır... böle geçti son aylarımız... arada yeni isimler bulup onlara karar vermiş gibi görünsekde eşim hiç vazgeçmedi aslında :) en son geçen hafta arkadaş buluşmamızda biz isimle ilgili fikrimizi sölemeden herkes yavuz selim iyi gider (eşimin adı fatih mehmet) deyince biz yine karar vermiş bulunduk :))



bu hafta içerisinde eşim hernekadar yavuzselimde kararlıda olsa benim çok kabullenememden dolayı beni mutlu etmek adına yine isim konusuna döndü alternatifler belirlememi istedi ...... yok bende ne yapsam budur diyemedim gitti ... gelelim bu akşama avucunda ufacık kağıtlarla geldi yanıma 10 tane kağıt seç en çok hangi isim çıkarsa onu koyalım ..( kendi ismi konusunda çıkan sorunu  babası öle yapınca gelenekselleşmiş aile yöntemi kullanmaya karar vermiş :)) 

neyse ben çekiom çekiom bi isimde çoğunluk sağlandı ve çekilen 10 kagıdın arasında yavuz selim yook :)))
bizim büyük böcüğümüz dayanamadı aldı eline sadece iki kağıt sağ mı sol mu .... neyseki ben son kez bi tercih yaptım aaaaa ne çıktı bilin bakalım :D yavuz selim :)))) acaba neden :))))))))) çok adil bi kura oldu.... saolsun kocacım bu sorunuda bölece halletmiş oldu :)) bu kadar basit bi çözüm varken okadar kağıt kalabalığına alternatiflere ne gerek vardı :D neyse yinede güseldi :)



1 Haziran 2011 Çarşamba

KUZUYA HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM



Bugün annemide önüme katıp drumuzu ziyarete gittik :) muayene hastane kelimelerinden hoşlanmayan ben kuzuylada durumu bu şekilde paylaşıom :))))aman ALLAHIM röntgende büyük bi heycanla yok kalbi tık tık tık yok kafası derken bide ne görelim kuzumun gülcemali .kocaman bi burun minicik bi çene ... ay aman ALLAHIM ne güzel bi duygu bu böle ALLAHtan o bizi görmüyo yoksam ağzım açık şaşkın halimle  kuzum bu şaşkın bana bakamaz deyip bunalıma görebilirdi:)))

hazırlık deyince odamıza tülümüz cibinliğimiz geldi ....tetemizin yardımlarıyla lastik fırfırlı tüller ve küçük süs bebişlerle şerbet bardaklarımızın  süsleri hazırlandı :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...